torstai 31. elokuuta 2017

29.7.2017 Lauantai

No niinhän siinä kävi, että suunnitelmani muuttuivat lennossa eilen lauantaina kaasoni kävellessä keittiöömme kysyen että lähtisinkö hänen mukaansa. Sitä ennen oli jo ollut jonkinmoista trafiikkia     kun kahvia sai keittää oikeen urakalla monta vajaata pannullista puoleen tuntiin. Eihän tuossa tilanteessa oikein kyyneleiltäkään vältytty.

Sain käskyn pakata isoon kassiin pyyhkeen, urheilupaidan, rintaliivit, sukat, t-paidan, crocsit, kumisaappaat, lierihatun (joka muuttui lippikseksi kun en omista lierihattua), lääkkeet joita luulen tarvitsevani, dildon ja kortsuja. Kaksi viimeistä jäi pakkaamatta. Sitten lähdettiin.

Citymarkettiin mentiin ensin pissille ja ostamaan juomapullo, johon sain autolla heti täytettä. Pälyilin hyvin epäilevästi ympärilleni ja näytin varmaan siltä, että olisin eksynyt. Citymarketista lähdimme keskustan kautta Taipalsaaren suuntaan. Jännitys oli valtava!

Ajoimme Saimaanharjulle Ankkurin pihaan ja kaasoni kyseli ajo-ohjeita... olihan miulla aavistus mihin olimme menossa mutta enhän voi neuvoa kun en ollut varma. 😋  Kirjamoihin päädyimme Taksin mökille. Kun lähestyimme risteystä siellä oli lauma naisia risteyksessä vastassa, miulle ne rakkaimmat Ystävät... <3 Kyyneleet tulee vieläkin kun muistelen sitä tunnetta kun näin kaikki ne ihmiset siellä! Siinä halailtiin ja sain Ystäväni Hannan tekemän kukkaseppeleen päähäni. (Kuva on otettu illalla Ravintola Rakuunassa ennen karaokea)




Sisälle päästyämme minua odotti kuohuva ja lisää lahjoja... Sain pöllön muotoisen viltin ja käsilaukun jonka sisällä oli pöllömagneetti.



Sisällä odotti ihanasti katettu herkkupöytä täynnä kaikenlaista hyvää mm. Gluteeniton ja maidoton suklaakakku, vaahtokarkkeja, suklaakonvehteja, suolaisia muffinseja, vesimelonia ja mansikoita.

Pienen välipalan jälkeen ovelle ilmaantui tuttu nainen, Camilla kasseineen. Camilla. Camillalla oli aivan ihania alusvaatteita, joita se meille esitteli. Juuri kun olin edellis päivänä ittekseni ajatellut, että kunpa joku pitäisi kutsut.


Rintaliivien jälkeen siirryimme saunalle, jossa oli Foreverin tuote-esittelijä ja saimme tehdä itsellemme kylmässä vedessä jalkakylvyn. Taivaallisen rennot jalat tuli.
Olikohan tämän jälkeen taas syömistä, nyt en muista tarkkaan mutta hyvää ruokaa oli jossain vaiheessa.

Sitten tuli käsky pukea kumisaappaat jalkaan ja lippis päähän. Ihan heti ei auennut mitä ihmettä mie niillä teen, mutta kun päästiin rantaan piti istua kuningattaren valtaistuimelle ja kohta sain käskyn juosta saunan ympäri ja huutaa kaikki exät taivaantuuliin, ensiksi tosin piti ottaa järvestä vauhtia niin että saappaat olivat vettä täynnä.

Tämän jälkeen mentiin saunaan... siellä oli lauteilla aivan mukavan tuntuinen istuin taas varattu. Neljä kananmunaa rikottiin päähäni, oikein kunnolla levittäen, sitten vehnäjauhoja ja suolaa (järjestystä en nyt muista kumpi tuli eka), hierottiin kunnolla melkein joka paikkaan. Ja kaikilla oli niin mukavaa. Ja jossain vaiheessa naiset "hakkasivat" miut vastalla. Ilta oli aivan järettömän ihana, ihanat naiset järjesti ikimuistoiset polttarit. Kaikkea ei tarvitse tänne kertoa, kuvat saan joskus ja häissä sain aivan ihanan polttari"kansion". Kiitos kaikille mukana olijoille. I laav juu!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti