tiistai 16. huhtikuuta 2019

Korttivaihtoja ja -haasteita

On niin hienoa osallistua erilaisiin korttivaihtoihin ja -haasteisiin Facebookin eri ryhmissä. Joskus on pää tyhjä ideoista ja sieltä annetaan selvät ohjeet miten kortti tehdään ja vaihdoissa arvotaan parit, jolle toiselle lähetän oma tekemäni kortin ja toiselta saan sitten vaihdossa vastaavasti kortin. 

Tämän kortin miulle lähetti Tuula Askartelu- ja korttivaihto ryhmän kukka-aiheisessa korttivaihdossa. Valitettavasti unohdin kuvata oman korttini minkä vaihdossa lähetin.

Tämän kortin tein Korttiaskartelun ideat ja Inspiraatiot ryhmän haasteeseen, jossa aiheena oli vanha kirjansivu ja lehdestä tai kirjasta leikattu kuva.
Olen ottanut talteen jostakin lehdestä aikoinaan Beefeater pullon ja Ravintola Las Palmasin mainoksesta tuon miehen. Ne sopivat tähän haastekorttiin todella hyvin. 😂

Osallistuin Kortteja Rakkaudella tehty ryhmän haasteeseen tällä alla olevalla kortilla. Luistimet löysin eräästä sota-aiheisesta kirjasta. Tällä kortilla voitin myös ko. haasteen arvonnassa pienen askarteluaiheisen paketin.

Askartelu- ja korttivaihto ryhmässä vaihdettiin Tervehdyskortteja. Tein tälläisen kukka-aiheisen kortin ja lähetin Tuulalle.

Julia Niinistö lähetti miulle tämän tervehdyskortin. 😍

Lisää kortteja lähiaikoina kunhan posti ehtii kuljettaa. 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti