lauantai 11. toukokuuta 2019

Kierrätysmateriaalista tehdyt ATC-kortit ja ATCoinsit

ATC-vaihtoja on tullut tehtyä pienen ajan sisällä useita, näihin jää koukkuun ja aina on kiva saada muutakin postia kuin laskuja.

ATC ja muut askarrellut keräilykortit ryhmässä tyhjenneltiin roskiksesta kaikkea käyttökelpoista ja miehän innostuin oiken kovasti asian suhteen.
Tähän käytin tuhoamastani kirjastolöydöstä materiaaliksi kasvot, taustalla lehdestä revittyä ja leikattua, postissa tulleesta kirjekuoresta kontaktimuovin pala, perhonen ja lasit mainoslehdestä. Tähän tykästyin niin kovin, ettei kortti ole vaihtoon tulossa.
Tässä käytetty pohjalla lehtiön pohjakartonki, paperisuikaleita, lehdestä leikattu naisenvartalo ja tapettimallikirjasta Minnin pää. Vaihdettu.


Tässä on käytetty kirjastosta saadusta poistolehdestä hevosen kuva ja puhekupla. taustalla postissa tulleesta kirjekuoresta kontaktimuovin pala, lehdestä revittyä ja suklaasuukon käärepaperia.

Tässä taustalla kartonkilehtiön kannesta revittyjä paloja, teepussin suojakäärettä pala, suklaasuukon käärepaperia, kirjan paperisesta kannesta pala, matkamies jostakin lehdestä leikattu. 


Tässä taustalla suklaapatukan käärepaperia, lehdestä revittyä ja leikattua, suklaasuukon käärepaperia, leimauksessa alustana käytettyä lehden sivua, kuvat ja teksti lehdestä leikattua.

Tässä taustalla suklaapatukan käärepaperia, leimauksessa alustana käytettyä lehdensivusta repäistyä palaa, mainoskuva, Hevoshullusta pupu ja puhekupla. teksti kirjastonpoistokirjasta. Vaihdettu Ulla Sauvolan kanssa.

Tässä käytetty suklaasuukon käärepaperia, paperisuikaleita roskiksesta, lehdestä leikattuja kuvia ja tekstiä, leimauksessa alustana käytettyä lehdensivua. Vaihdettu Sari P. kanssa.

Tässä käytetty mainoksesta löytynyt Nasu, Suklaasuukon käärepaperia, kirjasta revittyä sivua, lehtiroskiksesta löytynyttä taustalla.

Tämä on oikea taidepläjäys, 😂 Taustalla leimauksessa alustana käytettyä lehdensivua pala, suklaasuukon käärepaperia, roskissa ollutta langan- ja nauhanpätkää, lehdestä kuvat ja teksti.

Tässä taustalla lehden sivusta pala, lehdestä leikattu käsi ja perhonen sekä postimerkki kirjekuoresta.
Taustalla kirjansivua, kartonkipakkauksen kannesta paloja ja perhonen, suklaasuukon käärepaperia, perhonen ja koira sekä teksti lehdestä.


Taustalla suklaasuukon käärepaperia, kirjekuoresta talteen otettua kontaktimuovia, pala kirjastonpoistokirjasta, napit kierrätetty vanhoista vaatteista, kuva paperisesta kirjankannesta, teksti lehdestä leikattua.

Taustalla suklaasuukon käärepaperi, teepussin naru ja lappu sekä teksti käytetystä teepussista, aurinkolasit mainoksesta, perhonen kartonkipakkauksen kansilehdestä, teepussin kuvat kirjaston poistokirjasta.
Tässä Coinsissa on käytetty suklaapatukan käärettä, postimerkkiä, kirjasta revittyä, kirjasta tekstiä, kuva lehdestä. Vaihdettu.
Taustalla kirjasta sivunpala, suklaasuukon käärepaperia, lehdistä tekstit ja kuva.
Taustalla suklaasuukon käärepaperia, kissa ja perhonen lehdestä leikattu, teksti lehdestä. Vaihdettu Sari P. kanssa..


Tämä on tehty vanhasta postikortista leikatulle coinsille, koirankuva kortissa valmiina, karkin käärepaperia, kirjekuoresta leikattu washiteipin pala, lehdestä ruusukuva, teksti lehdestä.
Taustalla karkkipaperi, lehdestä kuva ja kirjasta teksti.
Vanhasta postikortista kuva, rusetti ja koriste löydetty omista kätköistä.
Vanhaan ruusu postikorttiin tehty, kasvot leikattu lehdestä, teksti kirjasta, rusetti omista kätköistä.
Vanhaan postikorttiin laitettu lehdestä leikattu kuvat, kukat saatu vaihdosta.
Vanhaan postikorttiin lisätty kukka ja lehdestä leikattu teksti.
Vanha Rölli postikorttiin lisätty kirjasta leikattu kukka ja teksti.

Vanhaan runopostikorttiin lisätty kukkia, helmiä ja perhonen.
Lehdestä leikattu mato pääsi tähän kierrätyspohjaan, joka maalattu akryylimaalein ja leimattu.
Taustana vanha kukkapostikortti, kuvat lehdestä.
Taustana vanha joulukortti, kirjansivu ja kuvat lehdestä.
Taustana vanha postikortti, kirjansivua, lehdestä kuva.
Taustalla vanha postikortti, pala kirjansivua, lehdestä leikatut kuvat ja kirjasta teksti.
Vanha ruusu postikortti taustana, kirjansivua, lehdestä kuvat, teksti kirjasta, perhonen saatu vaihdosta.
Taustana leimausalustana käytettyä kartonkia, lehdestä leikattu kuva ja teksti kirjasta.
Taustalla vanha postikortti, kuva ja teksti poistokirjasta.
Taustalla vanha Rölli postikortti, lehdestä leikattu tulppaani, kirjasta teksti, rusetti omasta aarteistosta.
Taustana vanha joulukortti, kirjansivua, kirjasta kukka ja teksti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti