sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Isänpäivä ja onnittelukortteja miehille

 Moikka vaan!

Pitkästä aikaa istahdin työpöydän ääreen ja aattelin päivittää tätä blogia hiukan.

Tässä tein isänpäiväksi muutaman isänpäiväkortin ja yhden traktoriaiheisen onnittelukortin miehelle.Korttien teko on jäänyt muiden projektien jalkoihin ja nyt pitäisi täydentää korttitelinettä, että olis taas joka lähtöön kortteja.

Tässä tein taiteillen luovasti ryhmän vaihtoon Altered playing cards eli APC kortteja joulu teemalla.

Nämä APC kortit lähti myös vaihtoon kortteja ja askartelua ryhmässä.

Liveilin taiteillen luovasti askarteluryhmässä aiheesta tuumaset eli inchiet. Järjestin ryhmään myös vaihdon tälläisestä setistä eli settiin kuuluu 1 skinny ja 6kpl inchietä eli tuumasta. Nämä ovat miun setit lähdössä vaihtoon. Halloween teemainen on vapaana vaihtoon.

Osallistuin AAVH ryhmässä Halloween tagi vaihtoon. Vaihtoon piti tehdä 5 tagia ja tässä on miun tulkinta.

Ystäväni täytti kesällä vuosia ja lokakuussa tapasimme livenä monen vuoden tauon jälkeen ja tämä kortti lähti lievittämään hänen fiat kuumettaan. 

Järjestin taiteillen luovasti ryhmässä ATC kortti vaihdon ja tämä lepakko lähti miulta vaihtoon. Kuivasin syksyllä keräämiäni lehtiä varastoon ja niitä käytin tässä myös.

Tämä pöllö lähti toisena vaihtoon.

Tämän junkkis pocket letterin tein livessä ruskaviikolla taiteillen luovasti ryhmässä. Tämä lähti vaihtoon alla olevien clustereiden kera.

Nämä on clustereita. Nämä lähti yllä olevan pocket letterin kanssa vaihtoon. Nämä on tehty mm. paperisilpuista, langoista, laminoiduista lehdistä.Tässä koristelin klemmareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti